IMG_1038

My Magic Hoes

My Magic Hoes

De bedoeling is om een waterdichte kap om de (in dit geval) een Ipod 5 Touch te doen zodat deze kan filmen onderwater. Waardoor er geen speciale dure onderwatercamera nodig is. Zoals je ziet in bijstaande foto is er een wit hoesje, dit hoesje is van glow in the dark materiaal gemaakt met een 3-d printer en natuurlijk op maat gemaakt voor de Ipod 5 Touch. Er is ook een insteekhoesje aan achterzijde zodat je er altijd een gepersonaliseerd hoesje van kunt maken, met favoriete afbeelding uitprint en erin gestoken. Het idee is om aan het hoesje een symbooltje te kunnen hangen waarin een magneetje zit die de straling van de telefoon/Ipod probeert te verminderen.

Dit prototype is bedacht door Ella, Enya en Aimee voor de wedstrijd www.jouwslimsteidee.nl en uitgewerkt door het Fablab. Het Fablab maakt het mogelijk voor de meiden om een prototype te produceren zodat zij een tastbaar prototype hebben tijdens de finale op 27 mei aanstaande waarbij de drie meiden hun idee in de ontdekfabriek presenteren voor onder andere wethouders.

De kinderen Ella, Enya en Aimee konden in de afgelopen periode hun ideeën plaatsen op de website. www.jouwslimsteidee.nl uit vele is die van hun gekozen door de jury, zij hebben de Magic hoes bedacht voor een telefoon. Ze hebben samen met wethouder uit best mr. Verheijen om samen de presentatie te maken en voor te bereiden.

Wij wensen hun nog veel geluk en plezier tijdens de finale!!!

 

mmg2